Recent Posts

Archive

Tags

EBC certified biochar and production

Carbofex is the only EBC-certified biochar producer in northern Europe. This means that feed stock and the production is sustainable and the biochar is of high quality.

"The European biochar certificate (EBC) aims to enable and guarantee sustainable biochar production. It is introduced to give customers a reliable quality basis, while giving producers the opportunity of proving that their product meets well-defined quality standards.

Carbofex on pohjoismaiden ainoa EBC-sertifioitu biohiilen valmistaja. Tämä tarkoittaa että raaka-aineen puhtaus ja vastuullinen hankinta, valmistuksen ympäristövaikutukset ja Biohiilen laatu täyttävät Eurooppalaisen Biohiili Sertifikaatin vaatimukset.

CARBOFEX

Tehdaskartanonkatu 25, Tampere, Finland