Pyrolyysiöljyn (bioöljy) tuotannon aloitus lähestyy

January 25, 2018

Olemme tehneet käyttöönottotestejä öljynerottelijallamme ja saaneet  hyvälaatuista pyrolyysiöljyä/bioöljyä. Varsinainen käyttöönotto odottaa kaukolämpöjärjestelmän valmistumista. Täysin valmistuttuaan Hiedanrannan laitoksemme tuottaa n. 600 tonnia bioöljyä vuodessa.

 

Biohiili-tuotantomme perustuu hidaspyrolyysiin ja voidaan sanoa että öljy syntyy tämän prosessin sivutuotteena. Nopeassa pyrolyysissä syntyvään öljyyn verrattuna, öljymme lämpöarvo on n. 30% korkeampi, öljyn happamuus, tuhka- ja rikkipitoisuudet ovat matalammat.

  • Lämpöarvo: 31,8 MJ/kg

  • Tuhkapitoisuus: 0,031 massa - %

  • Rikkipitoisuus: 0,003 massa - %

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

CARBOFEX

Tehdaskartanonkatu 25, Tampere, Finland