Recent Posts

Archive

Tags

WE ARE HIRING!

Paikka on nyt täytetty mutta lähesty toki, jos näkisit itsesi osana yrityksemme toimintaa.

Etsimme omistautunutta ja pelotonta energia/prosessi-insinööriä. Tarvitsemme sinut käyttämään Suomen ensimmäistä (hiilidioksidi negatiivista) Biohiilituotanto- / kaukolämpölaitosta. Tuet kasvuamme tuote- ja prosessihallinnan avulla. Työ on vaihtelevaa eikä varmasti tylsää.

Carbofex is looking for a dedicated and fearless Energy & Process engineer. We need you to operate Finland's first combined biochar and district heating plant (#carbon negative #biorefinery), and support our expansion by controlling product and process data. You must be ready to ride the proverbial rodeo bull for this job, but I guarantee it will not be boring. Change is right here!

Please send your application to: info@carbofex.fi

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6337235267325345793/

CARBOFEX

Tehdaskartanonkatu 25, Tampere, Finland