Recent Posts

Archive

Tags

Verkkokauppa avattu!

Olemme vihdoin avanneet verkkokauppamme. Tuotteena on yleiskäyttöön soveltuva Carbofex Biohiili natural. Pakkaus kokoja on kolme: 10 ja 50 litraa pakattuna tiiviiseen muovipussiin kuljetusta kestävässä pahvilaatikossa sekä 1,5 m3 suursäkki lavalla.

TÄSTÄ PÄÄSET VERKKOKAUPPAAN

Biohiili natural on yleiskäyttöinen Biohiilituote, se on käsitelty vain vedellä, siinä ei ole lisäaineita ja se on vapaa kemikaaleista.

  • Hiili soveltuu kasvualustaksi, perliitin ja kivivillan sijaan ja kasvualustakomponentiksi (myös luomu) turpeen ja kookoskuidun lisäksi, jolloin se tuo kasvualustaan ilmavuutta, sitoo vettä ja ravinteita luovuttaakseen sen kasville.

  • Komposti- ja kuivakäymälälisäaineena biohiili luo suotuisan elinpiirin mikrobeille tehostaen kompostoitumista sekä poistaa hajuja tehokkaasti.

  • Tallin-, navetan-, sikalan-, kanalan lattiakuivikkeen joukossa hiili sitoo nestettä, kaasuja (mm. typpioksiduuli, ammoniakki ja metaani) ja poistaa tehokkaasti hajuja.

Tuote on pakattu tiiviisti muovipussiin ja kuljetuksen kestävään pahvilaatikkoon. Tuotteen määrä mitataan pakattaessa mutta se voi tiivistyä kuljetuksen aikana, jolloin tilavuus voi muuttua.

TÄSTÄ PÄÄSET VERKKOKAUPPAAN

CARBOFEX

Tehdaskartanonkatu 25, Tampere, Finland